ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Διανομή υγειονομικού – ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από το ΕΕΑ και την Περιφέρεια

By  | 

Τα καταστήματα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στο πλαίσιο της Δράσης του Ε.Ε.Α., σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για τη διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού σε καταστήματα των Δήμων της Αττικής, μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδη, ενώ στη δράση συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη και η Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού Δέσποινα Μεντεσίδου. Από το Ε.Ε.Α. παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, καθώς και ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Στη διάρκεια της διανομής του υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την υποτονική μέχρι στιγμής κίνηση στην αγορά, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το σύστημα των ραντεβού. Εκτίμησαν ωστόσο ότι όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα η κίνηση θα αυξάνεται, διαβεβαίωσαν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και προέτρεψαν τους καταναλωτές να εμπιστεύονται τα καταστήματα της γειτονιάς τους.

Όπως ανέφερε σχετικά με τη δράση ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., Γιάννης Χατζηθεοδοσίου το κεντρικό μήνυμα της συμβολικής αυτής δράσης του Επιμελητηρίου είναι: «Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, με στόχο αφενός την προάσπιση της δημόσιας υγείας και αφετέρου την αποφυγή ενός νέου κλεισίματος που θα ήταν καταστροφικό για τις επιχειρήσεις και την οικονομία».Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε από την πλευρά του: «Υποδεχθήκαμε σήμερα στην πόλη μας τους εκπροσώπους της διοίκησης του Επιμελητηρίου, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεργασία τους τελευταίους μήνες σε μια σειρά δράσεων και ιδιαιτέρως για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η σημερινή δράση είχε στόχο τη διανομή υγειονομικού υλικού από ΕΕΑ και Περιφέρεια σε καταστήματα των δύο δημοτικών μας ενοτήτων. Ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου έχουμε λάβει μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των επιχειρήσεων, που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διάδοσης της πανδημίας. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με τις δημοτικές μας πολιτικές αξιοποιώντας συνεργασίες με όλους τους φορείς».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds