Η ιστορία πίσω από το όνομα

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

By  | 

Το εστιατόριο ‘’Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας’’ Κηφισιάς,το νεότερο μέλος της οικογένειας καθώς διαδέχτηκε τα καταστήματα των Πατησίων, του Χαλανδρίου και του Συντάγματος,  από το 2008 που δημιουργήθηκε αποτελεί έναν εξόχως δημοφιλή easy gourmet προορισμό για τους Κηφισιώτες και όχι μόνο. Τοποθετημένο σε νησιωτικό σκηνικό, στον ήσυχο πεζόδρομο της Δροσίνη, είναι πάντα έτοιμο να σας εκπλήξει με παλιές και νέες γευστικές δημιουργίες που επιμελείται ο σεφ Βασίλης Καρανικόλας με την ομάδα του.

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

Με τις αγνές πρώτες ύλες της ελληνικής υπαίθρου να αποτελούν την βάση της γαστρονομικής του φιλοσοφίας και την καταρτισμένη γευσιγνωσία του αναβαθμίζει την καλά δοκιμασμένη ελληνική κουζίνα με νέες ιδέες και ‘’ντελικατέσεν’’ διάθεση δημιουργώντας έτσι μια νέα τάση στο χώρο της εστίασης.

Η γραβιέρα Νάξου, η φάβα βιολογικής γεωργίας από το Δίλοφο, το παστό Μάνης, το μαστέλο και η μαστίχα Χίου, τα μύδια Κατερίνης, το πεκορίνο Αμφιλοχίας είναι μερικά από τα προϊόντα που φτάνουν στην κουζίνα του Τζίτζικα και Μέρμηγκα από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει στην δημιουργική κουζίνα.

Μια κουζίνα πιστή τόσο στην αυθεντικότητα των γεύσεων όσο και στη νεωτερικότητα του μενού που διαρκώς ανανεώνεται με ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες.

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

Έτσι, το εστιατόριο ‘’ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας’’ Κηφισιάς κατάφερε να καταξιωθεί και πλέον αποτελεί σταθερή αξία και γαστρονομικό πόλο έλξης της Κηφισιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον υπάρχει η δυνατότητα να απολαύσετε όσα λαχταριστά περιγράφονται παραπάνω τόσο μέσω του takeawayόσο και της παράδοσης φαγητού μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας από τις πλατφόρμες της woltκαι του efood.

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

Τζίτζικας κι ο Μερμηγκας Κηφισιάς, Δροσίνη 12-14 τηλ. 210 6230080

http://www.tzitzikasmermigas.gr/

https://www.facebook.com/TzitzikaskioMermigas/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds