Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Δ’ ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα της επιχειρηματικότητας με προγράμματα τα οποία όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δίνουν τη δυνατότητα και τα εργαλεία στους ενδιαφερόμενους να τολμούν νέα επιχειρηματικά βήματα ή να επεκτείνουν τα υφιστάμενα . Ήδη έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία τρεις κύκλοι του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκειά τους υποβλήθηκαν 109 επιχειρηματικές ιδέες, υλοποιήθηκαν 42 επιχειρηματικά εργαστήρια, ενώ τα παρακολούθησαν 150 συμμετέχοντες.

Συνεχίζουμε στον τέταρτο κύκλο, ο οποίος ξεκινάει με την υποβολή των αιτήσεων για το Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας και με την υποστήριξη-επίβλεψη του Αντιδημάρχου Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Γιάννη Παντελεάκη.

Από σήμερα Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής όσοι:

Α) Έχουν μια καινοτομική / νεωτεριστική / διαφοροποιημένη ιδέα και επιθυμούν να τη μετεξελίξουν ώστε να μετατραπεί σε επιχείρηση,

Β) Διατηρούν επιχείρηση εντός του Δήμου Κηφισιάς και επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και δεδομένα στην άσκηση του επιχειρείν.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επιχειρηματικά εργαστήρια τα οποία κινούνται σε δύο άξονες: (α) της εξατομικευμένης συμβουλευτικής για κάθε νέα επιχειρηματική ιδέα, (β) επί βασικών πεδίων & θεμάτων άσκησης επιχειρηματικότητας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 και οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους θα αποστέλλονται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας στα παρακάτω link:

Για Startup επιχείρηση: https://bit.ly/3dBFO3q

Για Υφιστάμενη επιχείρηση: https://bit.ly/3mkKiiF

Θα ακολουθήσει μέσα στον Απρίλιο εκδήλωση ενημέρωσης από τον Δήμο και θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Επιχειρηματικότητας του Δήμου στο 2132007224, 6979436163 (Κουνάδη Φαίη Βαλεντίνα), 6936203525 (Ανέλ Γιαννοπούλου) valentinakounadi@kifissia.gr

 anelgiannopoulou@kifissia.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds