Εκδηλώσεις

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ

By  | 

Συνεχίζοντας τις δράσεις προσωπικής ενδυνάμωσης των μαθητών και φίλων της Συναισθηματικής Διαλεκτικής, αυτό το Σάββατο 10 Απριλίου, θα έχουμε την μεγάλη τιμή και χαρά να συνομιλήσουμε με τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη, τον σπουδαίο βιογράφο μεγάλων προσωπικοτήτων μέσω της τέχνης του κινηματογράφου κ. Γιάννη Σμαραγδή.

Mια συνάντηση -μάθημα ,για την δύναμη της εικόνας ,το έργο του ,άλλα και την νέα ταινία που ετοιμάζει με θέμα την ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια. Σάββατο 10 Απριλίου , ώρα 20.00. Οι φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη συνάντηση σε live streaming μέσω της σελίδας της Συναισθηματικής Διαλεκτικής στο Facebook.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds