Γειτονικοί Δήμοι

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ακροπόλ Παλλάς ’61

By  | 

Η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη και τους ανθρώπους της

Τη μουσικοθεατρική παράσταση Ακροπόλ Παλλάς ’61 παρουσιάζει καθολικά προσβάσιμη* το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

Το έργο παρουσιάζει μια φανταστική συνάντηση ανάμεσα στη Σοφία Βέμπο και τη Μαρία Κάλλας, μια χειμωνιάτικη νύχτα του 1961, στο φουαγιέ του ιστορικού ξενοδοχείου Ακροπόλ Παλλάς, στη γωνία της οδού Πατησίων και Στουρνάρη, καθώς ο δρόμος προς τις κατοικίες τους είναι κλειστός λόγω διαδήλωσης. Με τη συνοδεία του Κώστα, ενός εξαίρετου πιανίστα που εργάζεται στο ξενοδοχείο, θα ξεδιπλώσουν τραγούδια τους που αγαπήθηκαν πολύ αλλά και σημαντικές πτυχές της ζωής τους.

Ερμηνεύουν:

Ειρήνη Καράγιαννη (μεσόφωνος), στο ρόλο της Μαρίας
Αργυρώ Καπαρού (κοντράλτο), στο ρόλο της Σοφίας
Στο πιάνο ο Μάρκος Κώτσιας
Κείμενα – Σκηνοθεσία – Σύλληψη: Βασίλης Αναστασίου
Κοστούμια: Μάικ Νικολάτος
Βίντεο άρτ: Μπάμπης Σεβοζλίδης

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

*Καθολικά προσβάσιμη μουσικοθεατρική παράσταση. Θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην  Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, Ενδογλωσικούς Υπέρτιτλους για (Κ)κωφους/ές και βαρήκοους/ες και Ακουστική περιγραφή για τυφλούς/ες και άτομα με προβλήματα όρασης. Με την επιμέλεια και πιστοποίηση της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ διατίθεται δωρεάν σε μεγαλογράμματη σειρά, γραφή Braille και σε κώδικα QR για τυφλούς/ές και ανθρώπους με προβλήματα όρασης, ενώ φυσικά, οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι/ες με τους χειριστές/τριές τους.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Προαιρετική συνεισφορά
Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds