ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Yoga από το Δήμο Αμαρουσίου και το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού

By  | 

Το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 διοργανώνεται δωρεάν σεμινάριο Yoga από τον Δήμο Αμαρουσίου και το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού.

Με τις οδηγίες του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου, και στο πλαίσιο διαδικτυακών δράσεων με ευθύνη της ΚΕΔΑ και του Προέδρου της Νίκου Πέππα,   που στοχεύουν στη σωματική κι ψυχική υγεία, διοργανώνεται για τους Μαρουσιώτες το σεμινάριο:

“Γιόγκα Βασικές Αρχές”

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών που έχουν ελάχιστη εμπειρία ή έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τη γιόγκα (Αρχάριοι) που όμως θα τους δοθεί η ευκαιρία να κατανοήσουν τις σημαντικές προσφορές της yoga στη σωματική, ψυχική και συναισθηματική ευεξία του ατόμου.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Απριλίου 2021, στις 18:00 (live streaming).

Πληροφορίες: 210 8056314
Δηλώσεις συμμετοχής με αποστολή email στο: vasiakaravokyri@gmail.com Εισηγήτρια του σεμιναρίου: Βασιλική Καραβοκύρη
(καθηγήτρια Σύγχρονου Χορού και Γιόγκα)

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds