ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Διενέργεια rapidtest στους εργαζομένους του Δήμου από κλιμάκιο της Περιφέρειας και του ΙΣΑ

By  | 

Ειδικό κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ),  πραγματοποίησαν δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού στους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου, την Τρίτη 6 Απριλίου 2020,στο πλαίσιο της δράσης «Ιπποκράτης».

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 180 τεστ, τα οποία βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Την ικανοποίησή του για τη συμβολή της Περιφέρειας και του ΙΣΑ στην προληπτική διενέργεια τεστ ανίχνευσης κορονοϊού –με δεδομένη την έξαρση των κρουσμάτων- εξέφρασε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος στην αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία βρέθηκε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου, όπου έγιναν τα τεστ, συνοδευόμενη από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Σπύρο Ευσταθόπουλο. 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds