Δήμος Κηφισιάς

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

By  | 

1-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Καλό μήνα σε όλους! Ο Απρίλιος ΄΄κινείται΄΄… από τη σταθεροποιητική δύναμη του εξαγώνου Ερμή-Κρόνου. Νέοι ορίζοντες βρίσκονται στο προσκήνιο (αλλά πάντα με την προ υπάρχουσα εμπειρία). Οι προσωπικοί μας στόχοι… γίνονται αυτοσκοπός! Οι μεθοδικές-υπολογισμένες κινήσεις, θα φέρουν …σημαντικό αποτέλεσμα.

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, μας βοηθά να αντιληφθούμε το κέντρο της σκέψη μας.  Η κατανόηση των βαθύτερων μας αναγκών…, γίνεται το εργαλείο ανάπτυξης για το Νου.

Στις 4/4, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού. Τα αντανακλαστικά μας γίνονται πιο ενεργά! Το παρορμητικό ζώδιο της φωτιάς, …ενεργοποιεί τη δράση μας σε κάθε επίπεδο. Προσέξτε τα λόγια σας και μην βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα.

Η Αφροδίτη, ΄΄περνά΄΄ από το 2ο στο 3ο δεκαήμερο του Κριού. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα, να κατανοήσουμε…με μεγαλύτερη σαφήνεια, τον τρόπο που θα αναπτύξουμε τις σχέσεις μας (σε κάθε επίπεδο). Ο Άρης από τους Διδύμους, συμβάλει δυναμικά προς αυτήν την κατεύθυνση!

1.ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης τρέχει μπροστά. Η αναπτυξιακή του ενέργεια…, σας δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Σύντομα, η συνέργεια του με τον Ποσειδώνα, σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή… στα παράλληλα σχέδια σας. Δείτε μπροστά και βρείτε τι κοινό υπάρχει εκεί. Δράστε συνδυαστικά. 

2.ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σας συναντά τον Άρη, με την όψη του εξαγώνου. Οι οικονομικές και προσωπικές σας σχέσεις, γίνονται.. προτεραιότητά για εσάς. Οι συνειδητές σας κινήσεις, θα αποδώσουν καρπούς. Δραστηριοποιηθείτε συνειδητά & αναπτύξτε διάφορους στόχους. ΄΄Εκμεταλλευτείτε΄΄ τη συγκυρία και δράστε δυναμικά. 

3.ΔΙΔΥΜΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης-Άρη σας δίνει φτερά. Ο Άρης με τη δόνηση της Αφροδίτης-Ουρανού, σας δείχνει τον δρόμο της αλλαγής. Αλλαγή που υπόσχεται την ανάπτυξη, ….φτάνει να είστε εκεί! Τα άμεσα αντανακλαστικά θα σας δείξουν τον τρόπο της αλλαγής. Εμπιστευθείτε την ενέργεια της εγρήγορσης που σας αφορά! Δράστε δυναμικά, αλλά δίχως… βιασύνη. Σκεφτείτε… και μετά δράστε!

4.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη, ενεργοποιεί το 2ο και το 3ο σας δεκαήμερο. Σημαντικές ευκαιρίες έρχονται για εσάς. Ο τομέας σπίτι και καριέρα, ενεργοποιείται δυναμικά. Αφουγκραστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Επιλέξτε ένα κατάλληλο και… οικείο περιβάλλον. Βάλτε τα πράγματα σε σειρά. ΄΄Ανοίξτε΄΄ …τις συναισθηματικές σας προοπτικές. 

5.ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή, δείχνει ότι …τα πράγματα κινούνται δυναμικά! Διαπροσωπικές σχέσεις, επαγγελματικά θέματα αλλά και άλλοι τομείς, …βρίσκονται σε απόλυτη δράση. Βασιστείτε στον εαυτό σας και δείξτε… ότι αξίζετε‼ Ο κυβερνήτης σας Ήλιος, ενεργοποιεί σημαντικά θέματα της ζωής σας. Βρίσκεστε σε πλεονεκτική θέση! 

6.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής, αλλάζει ζώδιο! Στις 4/4, ΄΄αποχαιρετά΄΄ το Μεταβλητό και Υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ και τοποθετείται  στον Παρορμητικό και σπινθηροβόλο Κριό. Ωστόσο, η θέση του στον 12ο οίκο, βάζει φρένο σε παρορμήσεις. Αντιθέτως, οι συλλογικές δραστηριότητες, μπαίνουν στο ΄΄στόχαστρο΄΄ …της συνειδησιακής σας…επίτευξης!

7.ΖΥΓΟΣ

Η εξέλιξη των διαπροσωπικών σας σχέσεων, είναι κάτι περισσότερο από ορατή. Έχετε μεγάλη επιθυμία …προς αυτήν την κατεύθυνση (και βέβαια καλά κάνετε), γιατί σας αφορά! Όσο περισσότερο επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, …τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα δώρα… που θα λάβετε. (Σημαντική τύχη στο τομέα των σχέσεων)!

8.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, ενεργοποιεί σταθερά το 3ο σας δεκαήμερο. Καλείστε να μετουσιώσετε ότι σας κρατά ψυχολογικά δέσμιους με το παρελθόν. Η τροφοδότηση από τον Υδροχόο και τον Ταύρο στο ζώδιο σας, …σας δημιουργεί την ανάγκη για σταθερές και σημαντικές αλλαγές. Μετασχηματίστε ότι χρειάζεται, …δίχως τον φόβο…της ΄΄έκθεσης΄΄.

9.ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε γενικές γραμμές, το κλίμα για εσάς είμαι καλό. Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, σας ΄΄δίνουν΄΄ ιδέες για δράση. Σημαντική θέση, κατέχει ο Άρης από τους Διδύμους. Ενεργοποιεί το 2ο και το 3ο σας δεκαήμερο, και νιώθετε ότι τώρα κατανοείτε… περισσότερο τις ανάγκες σας. Δραστηριοποιηθείτε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. 

10.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως νιώσατε ότι τα πράγματα… ΄΄στενεύουν΄΄ σημαντικά. Τώρα όμως, φαίνεται… και το φως στο τούνελ. Ο γνώριμος πλανήτης σας Άρης, δημιουργεί τις  κατάλληλες ευκαιρίες. Θα χρειαστεί όμως, να γίνετε πιο ευέλικτοι…, και ίσως να δράσετε …διαφορετικά. Αναλογιστείτε τις αδυναμίες σας και βρείτε τους κατάλληλους υποστηρικτές. 

11.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Κριό αλλά και ο Άρης από τους Διδύμους, συνεργάζονται για εσάς θετικά. Η όψη εξαγώνου, προϋποθέτει τη δική σας ΄΄θέση΄΄ μέσα στα πράγματα. Η συνειδητή δράση, θα φέρει το κατάλληλο αποτέλεσμα. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Του 2ου και 3ου δεκαημέρου, να κινηθείτε προς την ανάπτυξη ωφέλιμων δραστηριοτήτων. 

12.ΙΧΘΥΣ

Καιρός να δείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Παράλληλα όμως, καλείστε να κάνετε κάποιες κινήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Εάν είστε του 3ου δεκαημέρου, ίσως με ένα τρόπο…να είστε εκτός ρουτίνας. Ιεραρχείστε τις προτεραιότητές σας, και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να ΄΄βάλει΄΄ μπροστά! Σκεφτείτε τις αποφάσεις σας …με ρεαλιστικό τρόπο! 

Με χαρά,
 
Για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds