ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την απώλεια του Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας και εφημέριου του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου Πατρός Σαράντη Σαράντου

By  | 

«Η Είδηση ότι εκοιμήθη ο Πατέρας Σαράντης, όλους εμάς που τον γνωρίζαμε μας έχει συγκλονίσει. Η Εκκλησία μας είναι φτωχότερη. Ο επί 50 έτη Εφημέριος της  Ενορίας της Παναγίας του Αμαρουσίου, ο εξομολόγος, ο δάσκαλος εκατοντάδων κληρικών, ο στοργικός πατέρας δεν είναι πια μαζί μας. Ως Ιερέας και εξομολογητής αποτελούσε έναν καθοδηγητή για τους συνανθρώπους μας. Η προσφορά του, η αγάπη του για το κοινωνικό σύνολο και το έργο που άφησε πίσω του αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό του Παράδεισο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και η ευχή του να τους συνοδεύει. Θα τον θυμόμαστε πάντα». 

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds