Αναμειγνύετε την αλόη με το έγχυμα χαμομηλιού και τα ζεσταίνετε ελαφρώς. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε και βάζετε το τελικό προϊόν σε αποστειρωμένο βαζάκι.
Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.
0 comments