ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Έναρξη Εκδηλώσεων του Δήμου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στις 23/3 και 24/3

By  | 

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τιμά τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 και ξεκινά τον εορτασμό με δύο πολύ σημαντικές διαδικτυακές εκδηλώσεις την Τρίτη 23/3 και την Τετάρτη 24/3, ενώ στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει σειρά άλλων εκδηλώσεων.

         Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 8 μ.μ. ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και το ΚΟΙΠΑΠ (Δημοτική Βιβλιοθήκη) προσκαλούν τους πολίτες στη διαδικτυακή εκδήλωση «Γιορτάζουμε τα 200 χρόνια της Επανάστασης» που θα προβληθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου www.likovrisipefki.gr . Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο Επίτιμος Δημότης του Δήμου κ. Δημήτρης Νανόπουλος, Ακαδημαϊκός και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Texas A & M θα απευθυνθούν στους συμμετέχοντες για να τιμήσουμε μαζί τους ηρωικούς αγώνες των προγόνων μας.

         Την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, παραμονή της εθνικής επετείου, από τις 3 ως τις 5 μ.μ. Ο Δήμος σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και με το ΚΟΙΠΑΠ (Δημοτική Βιβλιοθήκη)  προσκαλούν τους πολίτες σε  διαδικτυακή εκδήλωση που θα προβληθεί από τη σελίδα του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης στο facebook για την 25η Μαρτίου με τίτλο: ‘’Η φιλική εταιρία ξαναγεννιέται’’. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο συγγραφέας του ομώνυμου βιβλίου κος Αριστείδης Δάγλας, η εκπαιδευτικός του 4ου δημοτικού σχολείου Πεύκης κυρία Ελένη Κιόρογλου και μαθητές της έκτης τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου Πεύκης. Θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων μεταξύ μαθητών και του συγγραφέα αναδεικνύοντας την αναγκαιότητα της ομαδικότητας για την εκπλήρωση των στόχων.

Την ημέρα της Εθνικής Επετείου, Πέμπτη 25/3, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης χωρίς την παρουσία συλλόγων και σχολείων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών και ακολουθώντας όλες τις οδηγίες για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στις 10:30 π.μ.  θα πραγματοποιηθεί η δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα, και εν συνεχεία στις 10:45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο δίπλα από το Ναό. Τέλος, θα ακολουθήσει η κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους της Περιφέρειας Αττικής και των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds