Δήμος Κηφισιάς

Ξεκινά τη Δευτέρα (22/3) στο Βόρειο Τομέα ο πρώτος κύκλος ψεκασμών στα ρέματα για την καταπολέμηση των κουνουπιών

By  | 

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη ξεκινά την προσεχή Δευτέρα (22/3) ο 1ος κύκλος βιολογικών ψεκασμών σε ρέματα του Βορείου Τομέα στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το 2021.

«Για τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής η προάσπιση της δημόσιας υγείας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Είναι σημαντική η έγκαιρη έναρξή τους για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Το πρόγραμμα υπολειμματικών εφαρμογών του 1ου κύκλου, το οποίο θα ακολουθηθεί με σκοπό την προνυμφοκτονία, έχει ως εξής:

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds