ΔΡΑΣΕΙΣ

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. προσφέρει στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

By  | 

Η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. ανταποκρίνεται άμεσα, για άλλη μια φορά, στις μεγάλες έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από τον καταστροφικό σεισμό, ο οποίος έπληξε στις 3 Μαρτίου τη Θεσσαλία, προσφέροντας βασικά προϊόντα διατροφής στους κατοίκους της Ελασσόνας. 

Η εκστρατεία άμεσης δράσης τηςΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. έγινε σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και η ΓΙΩΤΗΣ προσέφερε300 κιλά Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και 13.500 μερίδες Πουρέ, Κρέμας Άνθος Αραβοσίτου και Ροφήματος Caotonic.

Ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. δήλωσε «Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ θεωρεί χρέος της απέναντι στην ελληνική κοινωνία να δίνει με ευαισθησία το παρών, προκειμένου να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών της – και κυρίως των έκτακτων όπως αυτή. Είμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας στην Ελασσόνα και ευχόμαστε να ανακάμψουν το ταχύτερο δυνατό από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία».

Η πρωτοβουλία της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας.

www.jotis.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds