ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα 18-24/3

By  | 


Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Βρισκόμαστε, στην πιο σημαντική εβδομάδα, του 2021. Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό. Ο Ήλιος, είναι σε έξαρση στον Κριό, και κατά συνέπεια, έχει αστείρευτες δυνατότητες, που όπως φαίνεται, θα φέρουν και την Αλλαγή. Την αλλαγή, που αφορά, ολόκληρη την ανθρωπότητα.  

Το νέο Αστρολογικό έτος, ενεργοποιείται στις 20/3.Και φυσικά… έχει τον λόγο, να γιορτάζει δυναμικά!

Η Μηδέν (0) μοίρα του Κριού, είναι η επίσημη έναρξη της Άνοιξης. Σηματοδοτεί τον αγώνα για τη ζωή και την επιβίωση… προς κάθε κατεύθυνση… και κάθε επίπεδο! Κάθε συνειδητή προσπάθεια  (που αφορά ευρύτερα στόχους),  θα αποδώσει δυναμικά!  

Η κοινωνικότητα αυξάνεται …σε σημαντικό βαθμό! Η απελευθέρωση της αλήθειας, θα γίνει το κριτήριο για τις νέες συνθήκες (και αποφάσεις).

Νέες δυναμικές ευκαιρίες, ενεργοποιούνται προς όλες τις κατευθύνσεις. Είτε αρμονικά, είτε μέσω… κάποιας αντιπαράθεσης!

Η Αφροδίτη στον Κριό, ενεργοποιεί… τις νέες κοινωνικές και προσωπικές ευκαιρίες. Τα Παρορμητικά ζώδια του 1ου δεκαημέρου, (Κριός, Ζυγός, Αιγόκερως και Καρκίνος), θα είναι οι πρωταγωνιστές της εποχής. Και τέλος να πούμε, ότι τα Παρορμητικά ζώδια, ενεργοποιούν με τρόπο συμβολικό, …και τα 4 σημεία του ορίζοντα!

Καλή επιτυχία σε όλους!  

1. ΚΡΙΟΣ

Είστε η πρωταρχική σπίθα (με ενθουσιασμό για την επιβίωση). Κρατάτε στο χέρι σας το κλειδί! Αστείρευτες είναι οι δυνατότητες που έρχονται για εσάς. Εξωτερικεύστε τα ταλέντα σας, και διεκδικείστε… επαγγελματικές ευκαιρίες! Ο μήνας των γενεθλίων σας βρίσκεται ήδη εδώ! Χρόνια πολλά και χρόνια δυναμικά σε όλους!

2. ΤΑΥΡΟΣ

Η πραγματοποίηση των στόχων σας, …γίνεται εμφανής! Σημαντικές σχέσεις, βρίσκονται και πάλι εδώ. Γίνεται… κάτι σχεδόν μαγικό! Ανοίγουν πολλά και νέα σχέδια για εσάς. Κατάλληλοι άνθρωποι από το παρελθόν, εμφανίζονται …δυναμικά στη ζωή σας.  Αξιολογήστε τις καταστάσεις.

3. ΔΙΔΥΜΟΣ

Η εβδομάδα αυτή, έχει λίγη… ένταση για εσάς. Το τετράγωνο Ερμή/ Άρη, σας δημιουργεί υπερένταση. Οι ανάγκες της εποχής, έρχονται σε σημαντική σύγκρουση… με τις αξίες σας. Παρότι έχετε επαγγελματικές προοπτικές, θα πρέπει… να σκεφτείτε δίχως βιασύνες. Θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους εκτόνωσης.

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε δυναμικοί! Είστε ο ωροσκόπος της Άνοιξης. Και άρα, θα »παίξετε» σημαντικό ρόλο, στα δρώμενα της εποχής. Οι παραδοσιακές αξίες, …θα είναι για εσάς έμπνευση. Σημαντικές ευκαιρίες και αναγνώριση θα σας δώσουν χαρά. Λειτουργήστε σε σύνεση.

5. ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθησή σας, βρίσκεται σε καλύτερο στάδιο. Ο Ήλιος, εισέρχεται σε ζώδιο που σας αφορά. Η καλή συνεργασία… σε συνδυασμό με  τον σωστό προγραμματισμό, θα αποδώσει καρπούς. Οι κοινωνικές σχέσεις σας ανθίζουν, …και τωρα…  μπορείτε να δείτε πιο καθαρά!

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φιλοσοφική σας διάθεση είναι ιδιαίτερα ενεργή. Είστε συντονισμένοι κυρίως….στον τομέα των πεποιθήσεων. Επανεξετάζετε τις αξίες σας. Οι συλλογικές δραστηριότητες είναι για εσάς προτεραιότητα. Τα θέματα της υγείας, σας δίνουν το κίνητρο… για την αλλαγή.

9. ΖΥΓΟΣ

Μια πολύ σημαντική εβδομάδα είναι αυτή, …με έμφαση στο 1ο σας δεκαήμερο. Έχετε όρεξη και χαρά. Και παράλληλα, τη διάθεση να δείτε κόσμο. Καλό θα είναι, να παραμείνετε σε αυτή τη διάθεση. Η περίοδος αυτή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί γόνιμη και αποδοτική. Παραμείνετε ενεργοί.

8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια θέματα που δυσκόλεψαν την καθημερινότητά σας, ρυθμίζονται ικανοποιητικά. Νιώθετε περισσότερη σιγουριά, αλλά και η διάθεση σας, βελτιώνεται αισθητά. Οι συναισθηματικές… και ψυχολογικές σας αναζητήσεις, θα αποδώσουν καρπούς. Φροντίστε ότι χρειάζεται.

9.ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καθημερινές σας ανάγκες, ίσως σας προκαλέσουν ….κάποιο σχετικό άγχος. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενδέχεται να έχουν κάποιο …ηλεκτρισμό. Βγείτε, περπατήστε, και απολαύστε τη φύση. Έρχονται νέες προοπτικές, που καλό θα ήταν  …να αναγνωρίσετε! Βρείτε μια ευχάριστη απασχόληση.

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Κριό, ενεργοποιεί τα θέματα που σχετίζονται με τις ρίζες -καταβολές. Παράλληλα, ενεργοποιεί τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι. Έχετε πολλές δυνατότητες. Απελευθερωθείτε… από ότι σας πιέζει …και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ότι σας κάνει χαρούμενους.

11.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε πολλά. Μπορείτε να βρείτε διέξοδο (μέσω της σκέψης σας). Θα πρέπει να δείτε ξεκάθαρα, …ποιοι είναι οι άνθρωποι που θέλετε στη ζωή σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές, σε ότι αφορά τις αξίες σας. Μια νέα χρονιά αρχίζει! Έχετε τον κατάλληλο χώρο & χρόνο, …να δράσετε ενεργά!

12. ΙΧΘΥΣ

Πολύ σημαντική η εβδομάδα αυτή για εσάς. Κρατάτε στο χέρι σας πολλά …και δεν το ξέρετε καν. Γειωθείτε! Μια νέα αστρολογική χρονιά αρχίζει. Έρχονται πολλές και σημαντικές ευκαιρίες… από κάθε επίπεδο. Βγείτε! Εκεί έξω, υπάρχουν άνθρωποι, που νοιάζονται για εσάς. Μπορούν και θέλουν να σας στηρίξουν. Δείτε πόσο αξίζετε. Δράστε δυναμικά!

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

 Με Χαρά, 
για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds