Γειτονικοί Δήμοι

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου με κατ’ οίκον παραδόσεις σε δικαιούχους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και κατόπιν ραντεβού στους υπόλοιπους δικαιούχους.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Από την αρχή της πανδημίας προσαρμόσαμε τη λειτουργία των υπηρεσιών μας στις επικρατούσες συνθήκες ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών. Αυτό κάναμε και με το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, που ήδη από τον Μάρτιο άλλαξε τρόπο λειτουργίας. Η τελευταία διανομή έγινε με κατ’ οίκον παραδόσεις στις ευπαθείς ομάδες για να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις και με ραντεβού για να αποφεύγεται ο συνωστισμός στον χώρο του Παντοπωλείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στις κοινωνικές μας υπηρεσίες για την ανταπόκριση τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και για το γεγονός συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds