ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου: «Θούριος» Ρήγα Φεραίου

By  | 

Εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου: «Θούριος» Ρήγα Φεραίου

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Ωδείου μας, συγκινούν όλους τους Μαρουσιώτες με τις ερμηνείες τους»

Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει τις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, με την δημοσιοποίηση της παραγωγής της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου: «Θούριος» Ρήγα Φεραίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε σχετικό του μήνυμα αναφέρει: «Συγχαίρω την ΚΕΔΑ και τον Νίκο Πέππα για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων που αφορούν στην ανάδειξη του πολιτιστικού δυναμικού της πόλης μας με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Εν προκειμένω, οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, συγκινούν και μαγεύουν με τις ερμηνείες τους όλους τους Μαρουσιώτες. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τους δασκάλους τους για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Παιδική χορωδία Δημοτικού Ωδείου: «Θούριος» Ρήγα Φεραίου

Συντελεστές

Συμμετέχουν οι μαθητές: Ευαγγελία Αναστοπούλου, Παναγιώτης Γκοβόστης, Χρυσηίδα Κατσικέα, Νεφέλη Καραμούτα, Δήμητρα Καραμούτα, Αργυρώ Λεώνη, Δημήτρης Λεώνης, Αναστάσιος Μαζαράκης, Φωτεινή Παλαμίδη, Λαμπρινή Παλαμίδη.

Συνοδεία πιάνου: Αμαλία Ραυτοπούλου

Συνοδεία βιολιού: Ηλίας Γυφτονικολός

Συνοδεία κιθάρας: Κωνσταντίνος Τσερεγκώφ

Ενορχήστρωση-Μουσική επιμέλεια: Φωτεινή Κοσκόρου

Βίντεο

Facebook: https://fb.watch/4j6kLPV67I/

Youtube: https://youtu.be/D4wTnxFhM4

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds