Δήμος Κηφισιάς

1821- 2021 ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝ

By  | 

O Δήμος Κηφισιάς τιμά τον ηρωικό αγώνα των Ελλήνων του 21 για την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό. Οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 25 Μαρτίου είναι καθολικά περιορισμένες λόγω πανδημίας, παρόλα αυτά ο Δήμος μας, με την εποπτεία της Αντιδημάρχου Δημοσίων Σχέσεων Νίνας Ασπασίας Βλάχου σημαιοστολίζει κεντρικά σημεία των πόλεων μας ενώ οργανώνει καταθέσεις στεφάνων με περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Στο Δημαρχείο Κηφισιάς, σε δημοτικά κτήρια της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης και στις εισόδους του Δήμου αναρτώνται εικόνες της Επανάστασης και των αγωνιστών για την Ελευθερία, ως ελάχιστος φόρος τιμής στους ήρωες του 21.Προκειμένου το πατριωτικό φρόνημα των πολιτών να παραμένει υψηλό, εθνικά εμβατήρια, ανήμερα της εθνικής επετείου, θα ακουστούν σε κεντρικούς δρόμους όπως όταν γίνονταν η παρέλαση.

Αποτίοντας τον προσήκοντα φόρο τιμής στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, ο Δήμος Κηφισιάς με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου θα διοργανώσει σειρά δράσεων όλη τη χρονιά για την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds