Περιφέρεια Β.Αττικης

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής η διοργάνωση του 44ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ, σε virtual μορφή

By  | 

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα ιστορικούς θεσμούς που προάγουν την υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι, ιδιαίτερα αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο»

Μεγάλη είναι η συμμετοχή στη διοργάνωση του 44ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ., ο οποίος πραγματοποιείται, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, σε virtual μορφή λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Ειδικότερα ο Virtual αγώνας που ξεκίνησε την Κυριακή 7 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 4 Απριλίου  θα περιλαμβάνει αγώνες 21χλμ., 10χλμ. και 5χλμ.

Φέτος λόγω της υγειονομικής κρίσης ο ιστορικός αυτός αγώνας, προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής και έτσι προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, να συμμετάσχουν με ασφάλεια στον Virtual 44ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας.

Προτεραιότητα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρομείς, εθελοντές, θεατές και εργαζόμενοι του αγώνα να αισθάνονται ασφαλείς και να απολαμβάνουν πλήρως το γεγονός χωρίς φόβο που να σχετίζεται με την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά και ατόμων με τα οποία έρχονται σε επαφή.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει σχετικά:

«Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα ιστορικούς θεσμούς που προάγουν την υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι, ιδιαίτερα αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Με αίσθημα ατομικής ευθύνης, σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο και αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό να χαρούν μία σημαντική διοργάνωση».

Η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Μαργαρίτα Βάρσου τόνισε τα εξής: «Η διοίκηση της Περιφέρειας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι στηρίζει σημαντικές διοργανώσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και επικοινωνούν τα αγαθά του αθλητισμού, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Θα συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις προς την ίδια κατεύθυνση».

Οι εγγραφές του αγώνα ολοκληρώνονται την Τετάρτη 31 Μαρτίου.

https://www.athenshealthrun.gr/virtual-44th-ahr-21km

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν την επίδοσή τους στην εφαρμογή του αγώνα μέχρι και την Κυριακή 4 Απριλίου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds