Δήμος Κηφισιάς

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Διάλεξη με θέμα:Οι δυνάμεις των αντιπάλων στην Ελληνική Επανάσταση

By  | 

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ, Καθηγητής Παν/μίου Θεσσαλίας και Παν/μίου Πειραιώς, παρουσιάζει στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ του Δήμου Κηφισιάς το θέμα:
« Οι δυνάμεις των αντιπάλων στην Ελληνική Επανάσταση »
Λίγα λόγια επί του θέματος από τον ίδιο:
«Στην διάλεξη γίνεται ανάλυση των δυνάμεων των αντιπάλων στη στεριά (του οπλισμού τους, του ιππικού, του πεζικού, του πυροβολικού, της επιμελητείας, των οχυρώσεων, της αριθμητικής ισχύος, της τακτικής και η στρατηγικής) καθώς αντίστοιχα και των δυνάμεων τους στη θάλασσα (εκτόπισμα πλοίων, αριθμός πυροβόλων, βάρος ομοβροντίας, πυρπολικά και απώλειες)»
Από την ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς.
Καλή Απόλαυση,
Μαρία – Χριστίνα ΤΣΙΑΜΑ
Υπεύθυνη για το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds