ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19 πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον ΙΣΑ

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Οι προληπτικοί έλεγχοι κατά covid-19, οι εμβολιασμοί και η τήρηση των κανόνων αυτοπροστασίας αποτελούν την απαραίτητη ασπίδα κοινωνικής προστασίας»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη και  σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη  17 Μαρτίου 2021, δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19,  από Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (ΚΟΕΣ) της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης» στο Δημαρχείου Αμαρουσίου και με τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσε:

 «Η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για τη διενέργεια δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19, βοηθά στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εξάπλωση της πανδημίας. Οφείλουμε όλοι, παρά την κόπωση, να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς η δυνατότητα μετάδοσης της νόσου παραμένει ακόμη ισχυρή και συνεπώς και η απειλή για το υγειονομικό σύστημα της πατρίδας μας».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds