ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ

Αστρολογικά Νέα, 11/3 – 17/3

By  | 

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Tο κυρίαρχο και άκρως (ενδιαφέρον θέμα της εβδομάδας), είναι η είσοδος του Ερμή στο Ζώδιο των Ιχθύων. Παράλληλα, 2 ημέρες πριν, δηλαδή στις 13/3, δημιουργείται η Νέα Σελήνη. Από το 3ο δεκαήμερο του Ιχθύ, και συγκεκριμένα στην 23, 03

Το ζώδιο των Ιχθύων, …είναι ο παγκόσμιος ταμιευτήρας γνώσης! Αφορά το κοσμικό περιβάλλον σε κάθε επίπεδο. (Είτε είναι φιλοσοφικής, θρησκευτικής ή ακόμη και συνδυαστικής προέλευσης).

Περιέχει τα πάντα. Και όπως θα καταλάβατε, αυτή η νέα Σελήνη, κινεί ολόκληρο τον κόσμο. Η συμμετοχή της Γης, σε ότι αφορά τον πυρήνα της, δεν είναι έξω από αυτό το σκηνικό. 

Η Νέα Σελήνη στον Ιχθύ, ενεργοποιεί τον Μεταβλητό Σταυρό του Ζωδιακού. Και είναι αυτή, που θα ορίσει και τους νέους όρους του παιχνιδιού. (Από το 3ο της δεκαήμερο, που είναι φύσεως Ποσειδώνα-Δία και Άρη-Πλούτωνα. Δηλαδή, την ενεργοποίηση των δυο πλανητών, που εκπροσωπούν το 12ο ζώδιο, συν την πυροδότησή τους). 

Αυτό μας δείχνει, οτι κάτι κινείται δυναμικά. Λαμβάνοντας φυσικά υπόψη, και τη συμμετοχή του Άρη με τους Δεσμούς της Σελήνης. (Βόρειο και Νότιο, από τον άξονα Διδύμων – Τοξότη). 

Οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων, θα έχουν έντονες διαθέσεις, και ίσως ακόμη και δυναμικές αντιπαραθέσεις (σε παγκόσμια κλίμακα).  Επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, διαπληκτισμοί από το παγκόσμιο δίκτυο επικοινωνίας, …και νέες δημιουργικές εκφράσεις, μέσω των συλλογικών δραστηριοτήτων προς κάθε κατεύθυνση.

Ας ευχηθούμε ότι είναι καλύτερο για τον Άνθρωπο. 

Όλα ξεκινούν από μέσα μας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

1. ΚΡΙΟΣ

Οι επόμενες ημέρες είναι λιγάκι περίεργες. Σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν, βρίσκονται και πάλι κοντά σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι απόλυτα ενεργός. Προσέξτε τις παρορμητικές σας εκφράσεις, αλλά παράλληλα δώστε τον χώρο και τον χρόνο… στο συναίσθημα σας να εκφραστεί. Έχετε κοινωνικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

2. ΤΑΥΡΟΣ

Η ρομαντική και δημιουργική σας διάθεση, έχει φτάσει στα ύψη. Και φυσικά… τα νέα πάνε και πάρα κάτω…εσείς ξέρετε! Η νέα Σελήνη από το μεταβλητό ζώδιο του Ιχθύ, σας προσφέρει πολλά. Κατά κάποιον τρόπο, εκπληρώνονται ορισμένα από τα όνειρά σας. Δώστε προσοχή, σε ότι αφορά την οικονομική σας διαχείριση.

3. ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν είναι η ώρα για αποφάσεις. Αν όλα σας φαίνονται τέλεια, τότε προσοχή! Κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί τα πράγματα ίσως να μην είναι και τόσο ρόδινα. Σε άλλη όμως περίπτωση, η Νέα Σελήνη, γίνεται στο δικό σας μεταβλητό περιβάλλον. Οι διαθέσεις πηγαινοέρχονται σαν το μπαλάκι γιο-γιό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο νευρικό σας σύστημα.

4. ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συναισθηματικές σας αναζητήσεις, βρίσκουν γόνιμο έδαφος. Γόνιμο, ως προς την συνειδητή τους κατεύθυνση. Μην ξεχνάτε όμως, ότι οι παρεξηγήσεις από το παρελθόν, μπορεί να έχουν, τα δικά τους κατάλυπα. Δράστε συνειδητά. Εάν σκεφτείτε τα πράγματα με τρόπο συνδυαστικό, …τότε, θα κερδίσετε το χαμένο σας  έδαφος.

5. ΛΕΩΝ

Αρκετές υποχρεώσεις έχετε για την εβδομάδα αυτή. Τίποτα όμως δεν πάει χαμένο. Είστε δημιουργικοί άνθρωποι, και όταν αυτό χρειαστεί, το δείχνετε με τον καλύτερο τρόπο. Επανεξετάστε τις οικονομικές σας δυνατότητες. Κάντε ότι χρειάζεται, για έναν καλύτερο προγραμματισμό. Η νέα Σελήνη είναι λιγάκι αποπροσανατολιστική.

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, γίνεται απέναντί σας. Δηλαδή, στο ζώδιο των Ιχθύων. Μαζί, είστε ένας δυναμικός άξονας. Έχετε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία την εβδομάδα αυτή. Ποτέ μην ξεχνάτε, ότι η ισορροπία έρχεται μόνο μέσω του άξονα. Δείτε και δείξτε τη δύναμή σας. Συνθέστε δίχως φόβο. Ακούστε δυναμικά τη διαίσθησή σας.

7. ΖΥΓΟΣ

Ξοδεύετε αρκετή ενέργεια, για τις καθημερινές σας ανάγκες. Παράλληλα, οι εργασιακές σας συνθήκες, δείχνουν να βελτιώνονται. Νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε πολλά. Η διάθεση σας, τείνει προς την εξιδανίκευση. Μήπως είστε ερωτευμένοι; Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Είναι ουτοπικό;

8. ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οξύμωρο το σχήμα. Υποχρεώσεις, αλλαγές, μετατροπές…και από την άλλη, υψηλός δείκτης συναισθηματικής ευφυίας, εξιδανικευμένα συναισθήματα και άλλα πολλά….! Κρατήστε δυναμική ισορροπία… με τρόπο ωφέλιμο προς κάθε πλευρά. Ίσως καινούργιοι άνθρωποι, εμφανιστούν στη ζωή σας. Να είστε ο εαυτό σας.

9. ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη, σας αφορά για 2 σημαντικούς λόγους. Γίνεται στον Μεταβλητό σταυρό. Και 2ον, γίνεται σε ένα ζώδιο, που μοιράζεστε τον ίδιο κυβερνήτη. Όσοι είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Εάν είστε άνθρωποι του πνεύματος, θα ζήσετε πανέμορφες στιγμές. Προσανατολιστείτε  σε θέματα πρακτικά.

10. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η νέα Σελήνη, σημαίνει για εσάς πολλά. Υπάρχουν πολλά και αντιφατικά συναισθήματα. Νιώθετε ότι όλα αλλάζουν. Έρχεστε αντιμέτωποι ή συνεργάσιμοι, με τα βαθύτερα σας συναισθήματα. Σε όλο αυτό, ….νότες ρομαντισμού και εξιδανίκευσης, δημιουργούν έντονες εικόνες. Αντιλαμβάνεστε ότι η δύναμη της αγάπης, …μπορεί να αλλάξει πολλά.

11. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχουμε κρίση, μπορεί όλα να είναι περίεργα, αλλά εσείς πρόκειται να κερδίσετε πολλά. (φτάνει όμως, να είστε προσεκτικοί). Διερευνήστε τους στόχους σας. Κάντε παραγωγικές και σημαντικές συμφωνίες. Δώστε προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Η συναισθηματική σας ανάκαμψη, θα σας δώσει τη δύναμη για πολλά…!

12. ΙΧΘΥΣ

Φιλοξενείτε τη Νέα Σελήνη. Τι να σας πω. Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη, Ποσειδώνας και αργότερα ο Ερμής. Ένας νέος ή παλιός έρωτας, βρίσκεται ήδη εδώ. Βιωματικές διαδρομές δίχως λόγια…! Κοιτάξτε τα πρακτικά σας θέματα. Ενεργοποιηθείτε και πάρτε τη ζωή στα χέρια σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Με χαρά,
 
Για το ‘kifissiacitynews.blogspot.com- Κifissia Νorth City»Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds