Δήμος Κηφισιάς

Δωρεά Τριών Επιτραπέζιων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών DELL στο 2ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς

By  | 

Σημαντική προσφορά εταιριών  ηλεκτρονικών υπολογιστών για την κάλυψη αναγκών του 2ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς.

Η Εταιρεία Πληροφορικής  ASnet με πρόεδρο τον Άγγελο Σουρβίνο, καθώς και  η  Εταιρεία Σωτηρόπουλος  Κ.Φ. ΕΕ  προχώρησαν από κοινού στη Δωρεά Τριών Επιτραπέζιων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών DELL στο 2ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς.

Η προσφορά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Κηφισιάς. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τις εταιρίες για την προσφορά του τεχνολογικού εξοπλισμού που θα βοηθήσει  τη διαδικασία της μάθησης στο σχολείο

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds