ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΖΑΡΕΝΤΣΗΣ

By  | 

Το Σάββατο 20 Μαρτίου,​ η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ! μας ταξιδεύει στις γειτονιές των Βαλκανίων και της Μεσογείου, με οδηγό τον εξαιρετικό κλαρινίστα και συνθέτη Σταύρο Παζαρέντση.

Από τα παραδοσιακά τραγούδια της Ελλάδας, της Αρμενίας, του Λιβάνου, στα αγαπημένα λαϊκά και έντεχνα και από ποπ σε δυναμικά τσιγγάνικα κομμάτια των Βαλκανίων, ο Σταύρος Παζαρέντσης με τους δύο γιούς του, την εικοσαμελή ορχήστρα του και με τους φίλους ερμηνευτές,  γέμισαν το πλατό μας με υπέροχες μουσικές. Πότε με τις πρωτότυπες, διεθνείς επιτυχίες του και πότε με ευφάνταστες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών.

Ξεχωριστή στιγμή η παρουσία του «δάσκαλου» Λευτέρη Ζέρβα, ο οποίος μαζί με το Χρήστο Δάντη, μας ταξίδεψαν σε ηπειρώτικα μονοπάτια.

Μαζί μας ο Ζαφείρης Μελάς, πληθωρικός κι αυθεντικός, όπως πάντα,  καθώς κι ο Stan, η Γιώτα Γρίβα, η Μαριάννα Παπαμακαρίου, η Αρετή Κετιμέ, ο Σπύρος Σιώλος, η ΕβίταΣερέτη και η Λιβανεζο-αρμένισσα  τραγουδίστρια SarinaCross, η οποία ήρθε από τη Βηρυτό ειδικά για το αφιέρωμα στο Σταύρο Παζαρέντση.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 20 Μαρτίου στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds