Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ «SWEET»

By  | 

Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του ερευνητικού και κοινωνικού του έργου και σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς διεξάγει το πρόγραμμα προαγωγής υγείας και ρύθμισης του σωματικού βάρους «SWEET» το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχος του προγράμματος είναι να στηρίξει τους συμμετέχοντες ώστε να πετύχουν ένα υγιές σωματικό βάρος, αλλά, κυρίως, να το διατηρήσουν, μέσα από μικρές καθημερινές αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους. Το πρόγραμμα «SWEET» υλοποιείται σε Ελλάδα, Ισπανία, Ολλανδία και Δανία και απευθύνεται σε οικογένειες που έχουν τουλάχιστον έναν ενήλικα (18-65 ετών) και ένα παιδί (8-12 ετών) με αυξημένο σωματικό βάρος και επιθυμούν να το ελέγξουν υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθηθούν για συνολική διάρκεια 12 μηνών με πλήρη ιατρικό έλεγχο, βιοχημικές και αιματολογικές εξετάσεις, σωματομετρήσεις / λιπομετρήσες και διατροφική συμβουλευτική. Όλες οι πληροφορίες που θα συλλεχθούν θα είναι διαθέσιμες στους συμμετέχοντες και θα παραμείνουν αυστηρά εμπιστευτικές. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι εθελοντική, δωρεάν και μπορούν να ενταχθούν 25 οικογένειες από το Δήμο μας.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς ή να στείλουν e-mail στους συνεργάτες – ερευνητές της μελέτης:

• Κυριάκος Ρέππας: reppas@hua.gr, 6978126234 • Κυριακή Απέργη: ki.apergi@gmail.com, 6987121394

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds