ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης και σκηνές για τη στήριξη των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας αναχωρεί αύριο με κλιμάκιο της Περιφέρειας από την Αθήνα

By  | 

Γ. Πατούλης: «Δημιουργούμε μία αλυσίδα αλληλεγγύης για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία που δοκιμάζονται αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους»

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη αναχωρεί αύριο, Κυριακή 14 Μαρτίου, για τη Θεσσαλία και δεύτερο κλιμάκιο της Περιφέρειας με ανθρωπιστική βοήθεια για τη στήριξη των σεισμοπαθών πολιτών.

Ειδικότερα, υπό το  συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλη ο οποίος θα συνοδεύσει την αποστολή και με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) που προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης, θα παραδοθούν αύριο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό 6 φορτηγά με 140 σκηνές, μικρές και οικογενειακές, τρόφιμα, είδη υγιεινής και άλλα προϊόντα, πρώτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή 7 Μαρτίου εστάλησαν από την Περιφέρεια Αττικής στη Θεσσαλία, 11 οχήματα ανθρωπιστικής βοήθειας με τρόφιμα και είδη ατομικής προστασίας, από το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας.

Η Περιφέρεια Αττικής εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη Νέα Οδό αλλά και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου για την προσφορά της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Με αφορμή την αυριανή αναχώρηση της αποστολή ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Δημιουργούμε μία αλυσίδα αλληλεγγύης για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία που δοκιμάζονται αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, εξαιτίας των σεισμών. Η Περιφέρεια Αττικής για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, αυτή τη φορά με τη συνδρομή και της ΠΟΣΠΛΑ, στέλνει σημαντική ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Θεσσαλία για τη στήριξη των σεισμοπαθών.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ Δ. Μουλιάτο για την αμέριστη στήριξη και τη διάθεση προσφοράς στην προσπάθειά μας καθώς και τη Νέα Οδό όπως και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου για τη συνδρομή τους.

Δεν μένουμε αμέτοχοι στις δυσκολίες των συνανθρώπων μας. Στηρίζουμε έμπρακτα και με στοχευμένες δράσεις, στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους, προκειμένου να διευκολύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά τους. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds