ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι Μαρουσιώτες στο πλευρό των σεισμόπληκτων κατοίκων της Θεσσαλίας προσφέροντας 150 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης

By  | 

Θ. Αμπατζόγλου: «Το Μαρούσι δείχνει την αλληλεγγύη του έμπρακτα»

Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 θα βρίσκεται στα χέρια των σεισμοπαθών Θεσσαλών, η έμπρακτη στήριξη των Μαρουσιωτών (ιδιωτών και συλλόγων) που ανέρχεται σε 150 και πλέον κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισκέφτηκε το χώρο συλλογής των ειδών, εντός του Δημαρχείου, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και δήλωσε:

«Οι Μαρουσιώτες για μία ακόμη φορά βρίσκονται στο πλευρό κατοίκων άλλων περιοχών της πατρίδας μας, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη και η προσφορά δεν έχουν σύνορα. Παραδίδουμε στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Ελασσόνας και του Τυρνάβου, ένα σημαντικό αριθμό ειδών ως αποτέλεσμα της πρώτης μας κινητοποίησης. Το κλιμάκιο του Δήμου που θα μεταβεί στην περιοχή θα ενημερωθεί ειδικότερα και αν χρειαστεί ο Δήμος μας θα ενεργοποιήσει εκ νέου τους μηχανισμούς εθελοντισμού».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds