ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Απόκριες και Κούλουμα Online από την Περιφέρεια Αττικής14-15 Μαρτίου 2021

By  | 

Τις παραστάσεις μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι στην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο facebook: facebook.com/PerifereiaAttikis

και στο: youtube.com/perattika 

Η Περιφέρεια Αττικής, μέσα στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που εξακολουθεί να βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας, διοργανώνει για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα δύο διαδικτυακές συναυλίες με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών. 

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη των απαιτήσεων και υλοποιεί για το διήμερο 14-15 Μαρτίου ένα υψηλών προδιαγραφών online πρόγραμμα για τους πολίτες.

Την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 21:00, οι Koza Mostra, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της ροκ μουσικής, θα μας χαρίσει μία μαγική βραδιά, σε μια συναυλία αφιερωμένη στον Αγάθωνα.

Οι Αποκριές ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου με τα Κούλουμα και η Περιφέρεια Αττικής μέσα από ένα διαδικτυακό «γλέντι», στις 16:00, προσαρμοσμένο στις επιταγές των ημερών, μας προσφέρει μία μοναδική συναυλία παραδοσιακής μουσικής με εξαίρετους δεξιοτέχνες του είδους.

Μια έκπληξη επιφυλάσσει η Περιφέρεια Αττικής σε μικρούς και μεγάλους καθώς στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας συμμετέχει και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης που συνεχίζει την παράδοση του Ευγένιου Σπαθάρη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα απότην επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebookfacebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/3znQiww9G,όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Δείτε εδώ το trailer των εκδηλώσεων:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 14-15 Μαρτίου

14 Μαρτίου Κυριακή των Αποκριών, στις 21:00

Συναυλία με τους Koza Mostra.

15 Μαρτίου Καθαρά Δευτέρα, στις 16:00

Συναυλία με τους Παναγιώτη Αγγελακόπουλο, Γιώτα Γρίβα, Αρετή Κετιμέ, Θωμά Κωνσταντίνου. Μαζί τους και ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης. Η καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια είναι του Γιώργου Κωτσίνη

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds