ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Οδηγίες σχετικά με ειδοποιητήρια οφειλών Δημοτικών Τελών, Δημοτικού Φόρου και Τέλους Ακίνητης Περιουσίας

By  | 

Από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοινώνονται οι εξής οδηγίες :

Σχετικά με ειδοποιητήρια που έχουν  εκδοθεί και αποσταλεί για πληρωμή ανείσπρακτων Δημοτικών Τελών (ΔΤ), Δημοτικού Φόρου (ΔΦ) και Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν εντός μηνός από την παραλαβή τους, αίτημα μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση : protokollo@likovrisipefki.gr (υπ’όψιν Κου Β. Παπαγρηγορίου) ανά περίπτωση όπως παρακάτω :

  • Για διευκρινήσεις προέλευσης συγκεκριμένης οφειλής :

Αίτημα το οποίο θα περιλαμβάνει τον αριθμό παροχής και τον αριθμό ειδοποιητηρίου.

  • Για την όποια διαφωνία ή αντίρρηση :

Αίτημα στο οποίο θα επισυνάπτονται τα αντίστοιχα παραστατικά ενδεχόμενης πληρωμής ή αποδεικτικά αλλαγής οφειλέτη για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Για εφάπαξ εξόφληση οφειλής :

Κατάθεση του ποσού οφειλής στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς, με αιτιολογία τον αριθμό ειδοποιητηρίου και τον αριθμό παροχής (ΕΡΜΗΣ) που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο.

ALPHABANK :   GR40 0140 5010 5010 0200 1000 099

ΠΕΙΡΑΙΩΣ :        GR03 0172 0600 0050 6005 1169 612

Δικαιούχος λογαριασμού: Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Για ρύθμιση οφειλής : 

Δυνατότητα ρύθμισης θα υπάρξει μετά την οριστική βεβαίωση της οφειλής, για την οποία θα ακολουθήσει νέο ειδοποιητήριο εντός τριμήνου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds