ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Μεγάλη η συμμετοχή στο Διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΕΔΑ με θέμα: «Μαθήματα χορού σε προ- νηπιακές και νηπιακές ηλικίες την περίοδο του COVID-19»

By  | 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) το  διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «Χορός σε προ- νηπιακές και νηπιακές ηλικίες την περίοδο του COVID-19»

Εισηγήτρια του σεμιναρίου, η δασκάλα χορού και θεατροπαιδαγωγός Κορέτση Αφροδίτη, η οποία με την εμπειρία της μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις της και την αγάπη της για το αντικείμενο που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το σεμινάριο το παρακολούθησαν σχολάρχες, καθηγητές/τριες χορού , νηπιαγωγοί, γυμναστές, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού κ.α. Τα σχόλια και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων εκφράστηκε έντονα, με την αναφορά πως «το σεμινάριο ήταν μια ηλιαχτίδα φωτός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε». Επίσης δήλωσαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία  το επόμενο σεμινάριο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή του σεμιναρίου και συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Νικόλαο Πέππα  για τη δράση αυτή που σκοπό είχε όπως και άλλες, να ενισχύσει τις δεξιότητες των εκπαιδευτών και επαγγελματιών στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds