Περιφέρεια Β.Αττικης

«Απόκριες-Κούλουμα Online» από την Περιφέρεια Αττικής

By  | 

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που εξακολουθεί να βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας, διοργανώνει για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα δύο διαδικτυακές συναυλίες με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, στις 21:00
Συναυλία με τους KOZA MOSTRA, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της της ethnic rock μουσικής μουσικής θα μας χαρίσει μία μαγική βραδιά.

Kαθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, στις 16:00
Οι Αποκριές ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα και η Περιφέρεια Αττικής στήνει ένα διαδικτυακό «γλέντι» με τον Παναγιώτη Αγγελακόπουλο, τη Γιώτα Γρίβα, την Αρετή Κετιμέ και τον Θωμά Κωνσταντίνου.Μαζί τους ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης Καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κωτσίνης.

Φορέστε την καλή σας διάθεση και ελάτε να αποχαιρετήσουμε τις Απόκριες.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds