Περιφέρεια Β.Αττικης

«Απόκριες-Κούλουμα Online» από την Περιφέρεια Αττικής

By  | 

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που εξακολουθεί να βιώνει η χώρα λόγω της πανδημίας, διοργανώνει για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και για την Καθαρά Δευτέρα δύο διαδικτυακές συναυλίες με τη συμμετοχή εξαιρετικών καλλιτεχνών.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, στις 21:00
Συναυλία με τους KOZA MOSTRA, ένα από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα της της ethnic rock μουσικής μουσικής θα μας χαρίσει μία μαγική βραδιά.

Kαθαρά Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, στις 16:00
Οι Αποκριές ολοκληρώνονται την Καθαρά Δευτέρα με τα Κούλουμα και η Περιφέρεια Αττικής στήνει ένα διαδικτυακό «γλέντι» με τον Παναγιώτη Αγγελακόπουλο, τη Γιώτα Γρίβα, την Αρετή Κετιμέ και τον Θωμά Κωνσταντίνου.Μαζί τους ο σπουδαίος καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης Καλλιτεχνική – μουσική επιμέλεια: Γιώργος Κωτσίνης.

Φορέστε την καλή σας διάθεση και ελάτε να αποχαιρετήσουμε τις Απόκριες.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds