Δήμος Κηφισιάς

ΔΩΡΕΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ

By  | 

Στα Δημοτικά Πολυϊατρεία του Δήμου Κηφισιάς, «Δ. Βαρελάς» Κηφισιάς και Δρυμπέτειο Κέντρο Προαγωγής Υγείας Νέας Ερυθραίας, η εταιρεία Lilly -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ Α.Ε.Β.Ε η οποία εδρεύει στον Δήμο μας, προσέφερε σημαντική ποσότητα υγειονομικού και φαρμακευτικού υλικού, σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου 2021.Στην παραλαβή του προσφερόμενου ιατροφαρμακευτικού υλικού παρέστη ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Lilly ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ Α.Ε.Β.Ε Διονύσης Φιλιώτης, στελέχη της εταιρείας και εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου μας.

Ο κ. Θωμάκος ευχαρίστησε την εταιρεία για την προσφορά της, στις δομές του Δήμου μας.«Ευχαριστούμε την εταιρεία Lilly -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, η οποία εδρεύει στον Δήμο μας για τη σημαντική βοήθεια σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες των Δημοτικών μας Πολυϊατρείων. Το προσωπικό των Δημοτικών μας δομών, εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές, και διοικητικοί υπάλληλοι δίνει τη δική τους μάχη απέναντι στην υγειονομική κρίση. Η σημερινή παραλαβή υλικού αποτελεί μια μεγάλη ανάσα για τις δομές μας». Η προσφορά της εταιρείας Lilly -ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ τιμά τις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.). Με την κίνηση αυτή της εταιρείας αναγνωρίζεται ο αγώνας που δίνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Δημοτικών Ιατρειών του Δήμου μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

φωτογραφίες: Μάριος Καραγεωργίου

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds