Γειτονικοί Δήμοι

Στη συναυλία της Academica o Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

By  | 

Στη συναυλία που έδωσε η ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών στο θεατράκι της Πλατείας Ελευθερίας στη Λυκόβρυση βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.

Η συναυλία εντάσσεται σε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου του Ωδείου, που χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Αττικής 2104-2020, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Στη συναυλία που φιλοξενήθηκε στη Λυκόβρυση, εκτός του Δημάρχου και της Προέδρου του ΠΕΑΠ, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, Κικής Νικολαροπούλου, συμμετείχε η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Αναστασία Γκίκα. Συμμετείχαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος πολιτών, που τήρησαν πιστά τις οδηγίες προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος και τα Νομικά μας Πρόσωπα προσπαθήσαμε με όλες τις προφυλάξεις να προσφέρουμε εκδηλώσεις τόσο τον Ιούλιο, όσο και τις βραδιές πολιτισμού που έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο. Πάντα με ελεύθερη είσοδο. Ελπίζω το φθινόπωρο να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε και πάλι το Δημοτικό μας Θέατρο και τις άλλες υποδομές μας.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Γκίκα όχι μόνο για την παρουσία της εδώ, αλλά και για τη μέχρι σήμερα συνεργασία, σε θέματα όπως αυτό της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής. Πολλά συγχαρητήρια στην εξαιρετική ορχήστρα, στην Πρόεδρο Κική Νικολαροπούλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ και σε όσους εργάστηκαν για αυτή την όμορφη και ασφαλή βραδιά».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds