Άρθρα

ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

By  | 

Απο τη πρώτη στιγμή, πανω απο 40 Πρόσκοποι από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας – έχοντας λάβει ειδική έγκριση από την Γ.Γ.Π.Π. – επιχειρούν στήνοντας σκηνες στα χωριά Αμπέλια, Παλαιόκαστρο, Πραιτωρι, Βλαχογιάννης και Δαμάσι.#scoutsofgreece#navoitho

Στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η περιοχή από τους ισχυρούς σεισμούς, οι Πρόσκοποι βρίσκονται δίπλα στους συναθρώπους μας, που χρειάζονται βοήθεια. Ενήλικα στελέχη των Προσκόπων Αμπελώνα, του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Λάρισας και της ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ βρέθηκαν δίπλα στους κατοίκους του Δαμασίου, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αλλά και στο Αμούρι Ελασσόνας που προσπαθούν να διαβιώσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες οικογένειες με παιδιά και υπερήλικες. Οι Πρόσκοποι μετέφεραν από το Δαμάσι, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους του Αμουρίου, έπειτα από συνεννόηση των φορέων του χωριού με τους Προσκόπους.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds