Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (6/3-7/3)

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους πολίτες, πως από Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00 έως και Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 (μεσημέρι) δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει και χρειάζονται αυθεντικοποίηση στοιχείων κάνοντας χρήση των κωδικών Taxisnet.

Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για το παραπάνω χρονικό διάστημα οφείλεται στην προγραμματισμένη  αναβάθμιση των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης η οποία είναι προγραμματισμένη  να πραγματοποιηθεί κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2021.

Δείτε τη σχετική ενημέρωση  του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (εδώ)

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds