Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ (6/3-7/3)

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει τους πολίτες, πως από Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 και ώρα 21:00 έως και Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και ώρα 12:00 (μεσημέρι) δεν θα είναι διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει και χρειάζονται αυθεντικοποίηση στοιχείων κάνοντας χρήση των κωδικών Taxisnet.

Η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για το παραπάνω χρονικό διάστημα οφείλεται στην προγραμματισμένη  αναβάθμιση των υποδομών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης  του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης η οποία είναι προγραμματισμένη  να πραγματοποιηθεί κατά τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 6 Μαρτίου 2021.

Δείτε τη σχετική ενημέρωση  του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (εδώ)

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds