Γειτονικοί Δήμοι

Τον βουλευτή του Βορείου Τομέα Γιώργο Κουμουτσάκο συνάντησε ο Δήμαρχος

By  | 


Τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα Γιώργο Κουμουτσάκο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης. Ο κ. Κουμουτσάκος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την επίκαιρη ερώτηση που υπέβαλε πρόσφατα προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, ενώ συζήτησαν για τα ζητήματα του Βορείου Τομέα και γενικότερα για ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά σήμερα να υποδεχθώ στον Δήμο τον τέως υπουργό και καλό φίλο Γιώργο Κουμουτσάκο. Συζητήσαμε για τα ζητήματα της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής την οποία ο κ. Κουμουτσάκος εκπροσωπεί στη Βουλή των Ελλήνων. Ένα εξ αυτών είναι και η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, το οποίο μαζί με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων έχουμε διεκδικήσει τα τελευταία χρόνια. Το έργο αυτό αναμένεται να συντελέσει στη μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου, τη βελτίωση της ποιότητας της ατμόσφαιρας και τη μείωση των χροναποστάσεων μεταξύ των προορισμών και σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή η δημοπρασία του έχει προγραμματιστεί να γίνει εντός του έτους.»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds