ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα 3 νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

By  | 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσίασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τα 3 νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Θ. Αμπατζόγλου: «Αναβαθμίζουμε τη Δημοτική Συγκοινωνία και ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής στο Μαρούσι»

Τα 3 νέα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου παρουσίασε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, κατά τη διάρκεια σχετικής συνάντησης με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Τα λεωφορεία αυτά, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για ασφαλείς μετακινήσεις και ταυτόχρονα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η ευελιξία τους στην πόλη, λόγω διαστάσεων (8 μ, 25 καθήμενοι, 31 όρθιοι) και οι ευκολίες που παρέχουν στους επιβάτες (διζωνικός κλιματισμός, θύρες φόρτισης usb, ράμπα για ΑμεΑ κ.α.) θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα των μετακινήσεων στο Μαρούσι.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στα νέα λεωφορεία και να εκτελέσουν δοκιμαστικό δρομολόγιο εντός του αστικού ιστού του Αμαρουσίου, ενώ ενημερώθηκαν από τους οδηγούς και τεχνικούς του Δήμου για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των οχημάτων και τα συστήματα ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου με αφορμή την παρουσίαση των νέων λεωφορείων δήλωσε: «Σήμερα παρουσιάσαμε 3 νέα ευέλικτα λεωφορεία, ως μία σημαντική ενέργεια για την αναβάθμιση του στόλου μας. Στοχεύουμε στην προμήθεια 4 ακόμη το προσεχές διάστημα, έτσι ώστε κάτοικοι και εργαζόμενοι του Αμαρουσίου – όλων των γειτονιών – να εξυπηρετούνται αποτελεσματικά και με τον πλέον ασφαλή τρόπο. Το Μαρούσι περνά σε μία νέα εποχή, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση παρούσα ήταν σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Φωτογραφίες: https://maroussi.gr/o-dimarchos-amarousiou-th-abatzoglou-parousiase-stous-ekprosopous-ton-mme-ta-3-nea-leoforeia-tis-dimotikis-sygkoinonias/

Βίντεο: https://www.facebook.com/dhmos.amarousiou/posts/483643456353597

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds