Ομορφιά

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΙΟΝΤΩΝ

By  | 

Τι είναι η θεραπεία αρνητικών ιόντων; Όπως μας εξηγεί η αισθητικός κ. Νίκη Δρόσου πρόκειται για μια θεραπεία με ένα βραβευμένο ιατρικό μηχάνημα που φιλτράρει το οξυγόνο της ατμόσφαιρας δίνοντάς μας καθαρό οξυγόνο μαζί με τα αρνητικά ιόντα του. Τα αρνητικά ιόντα είναι αυτά που μας δίνουν κυτταρική ανανέωση, βαθειά οξυγόνωση και αντιγήρανση καθώς και αντιοξείδωση. Η θεραπεία συνδυάζεται με φωτοδυναμική σε 3 χρώματα και έτσι με τη δύναμη του φωτός έχουμε ανάπλαση στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Ποια είναι τα αποτελέσματά της; *Τόνωση του δέρματος *Λείανση των λεπτών γραμμών *Φωτεινότητα και λάμψη * Καθαρό δέρμα- peeling effect *Κυτταρική διέγερση *Αντιοξείδωση

Πότε την κάνουμε; Την κάνουμε όταν νιώθουμε ότι θέλουμε να ξαναδώσουμε στο δέρμα μας την χαμένη του λάμψη και λειτουργία.

Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται; Η θεραπεία αρνητικών ιόντων είναι ιδανική για τις ηλικίες 30-60.

Πόσο ασφαλής είναι αυτή η θεραπεία; Είναι απόλυτα ασφαλής ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, καθώς η επαφή της αισθητικού με την πελάτισσα είναι σχεδόν ανύρπακτη.

Τι κόστος έχει η θεραπεία αρνητικών ιόντων; Η θεραπεία κοστίζει 40€ αλλά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών υπάρχει ειδική τιμή πρώτης γνωριμίας στα 20€.

Βρείτε την αισθητικό κ. Νίκη Δρόσου, Εχίνου 18 Ν. Κηφισιά, 14564
τηλ. 210 6250397-6945333561


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds