Δήμος Κηφισιάς

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

By  | 

Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής.

Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες για να εξασφαλίσει ότι θα γίνει σωστή αποκατάσταση του οδικού δικτύου με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αγωγών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, ολοκληρώνεται η εκσκαφή του τμήματος της Ελ. Βενιζέλου μεταξύ της Κ. Βάρναλη & Αθ. Διάκου. Ταυτόχρονα θα αρχίσουν τα κάθετα τμήματα Αθ. Διάκου, Πλαστήρα & Κ. Βάρναλη έως και την Γ. Παπανδρέου. Σε καμία περίπτωση δεν θα κλείσουν δύο κάθετοι ταυτόχρονα που έχουν την ίδια φορά.

Επίσης, κατασκευάζεται το τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου από την Χ. Τρικούπη έως και την Κρήνης καθώς και το τμήμα της Ευαγγελιστρίας από την Γρηγορίου Ε΄ έως και την Κρήνης ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και η εκσκαφή της Γρηγορίου Ε΄ από την Χ. Τρικούπη σταδιακά προς την Κ. Βάρναλη.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών θα πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds