ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Υπό την εποπτεία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 20 & 21 / 2, οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που δημιούργησε η «Μήδεια»

By  | 

Υπό την εποπτεία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο 20 & 21 / 2 / 2021 οι εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων που δημιούργησε​ η «Μήδεια»

Τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες κοπής κλαδιών ή/και δέντρων συντονίζονται καθημερινά από το σύνολο της Δημοτικής Αρχής. Βάσει προτεραιότητας αντιμετωπίζονται οι αναφορές των Μαρουσιωτών για τα επικίνδυνα σημεία.

Τα αιτήματα συλλέγονται στη Γραμμή Δημότη, τηλ: 15321 και email: info@maroussi.gr.

Φωτογραφίες: https://maroussi.gr/ypo-thn-epoteia-tou-dimarchou-amarousiou-th-abatzoglou-synechizontai-to-savvatokyriako-20-21-2-2021-oi-ergasies-apokatastasis-ton-provlimaton-pou-dimiourgise-i-mideia/

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds