ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

TEREZA & ΔΑΚΗΣ «Θα Υπάρχω» feat Γιώργος Κατσαρός

By  | 

Τρεις υπέροχοι καλλιτέχνες συναντιούνται σε μια συνεργασία έκπληξη για να γιορτάσουν τον έρωτα!

Η Ελληνοαμερικανίδα TEREZA και ο αγαπημένος μας ΔΑΚΗΣ, μαζί με το Γιώργο Κατσαρό και το υπέροχο σαξόφωνό του, μας ταξιδεύουν…

Επιλέγουν το «Θα Υπάρχω» σε στίχους του Πυθαγόρα και μουσική του Γιώργου Κατσαρού, ένα ερωτικό τραγούδι που ερμηνεύτηκε για πρώτη φορά από τη Δήμητρα Γαλάνη τη δεκαετία του ’70.
Τώρα το απολαμβάνουμε σε μία Latin διασκευήκαι ρυθμό Salsa. Hενορχήστρωση είναι του Πάνου Δερβου και σε συνδυασμό με τις αισθαντικές φωνές των δύο καλλιτεχνών έχουμε ένα πολύ τρυφερό ντουέτο! 

 «Θα Υπάρχω»
 Ακούστε το και ερωτευτείτε…

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds