ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ

By  | 

“ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΙΤΑ”

Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας

“Καρδιά κοιτά να κοπείς ξανά στα δυο / βαθιά σε άβυσσο σιωπής ναυαγώ / γιατί σβήνουν όλα εκεί που δεν με πας / γιατί δεν σου ‘μαθε κανείς ν’ αγαπάς”

Το τραγούδι  «Καρδιά Κοίτα» του Γιώργου Περρή, από τον πρόσφατο δίσκο του «Σταθερά στα Όνειρα», σε μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου με τη σύμπραξη του Γιώργου Νταλάρα , ακούγεται στους τίτλους αρχής της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Αγγελική».

Ο Γιώργος Περρής με τη χαρακτηριστική, ζεστή φωνή του ερμηνεύει το «Καρδιά Κοίτα» με έναν συγκινητικό και ξεχωριστό τρόπο. Ένα τραγούδι που ήρθε για να μείνει στο χρόνο.

Το single “Καρδιά Κοίτα” κυκλοφορεί από την MINOS EMI / UNIVERSAL σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Ακούστε το “Καρδιά Κοίτα” στο YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=GDX3tHSeyBc

Βρείτε το τραγούδι τίτλων της δραματικής σειράς του Alpha «Αγγελική»,  “Καρδιά Κοίτα” , σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://GeorgePerris.lnk.to/KardiaKoitaPR

Εδώ θα βρείτε το τραγούδι «ΚΑΡΔΙΑ ΚΟΙΤΑ» σε wav: https://umusic.box.com/s/n2fvmkhp5rjkex0z2wzyfeu7q0wc0jx0

Ακούστε όλα τα τραγούδια του album “ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ” στο YouTube: https://www.youtube.com/user/GeorgePerrisTV

Βρείτε ολόκληρο το album “ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://GeorgePerris.lnk.to/StatheraStaOneira

Εδώ θα βρείτε όλα τα τραγούδια του album «ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ» σε wav: https://umusic.box.com/s/5msjews7pzavypbvg9fazw73zyrq26tk

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds