Διάφορα

TV5MONDE|| ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

By  | 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), το TV5MONDE επιβεβαιώνει εκ νέου τη δέσμευσή του προς τον σκοπό αυτό. Παρουσιάζει μία επιλογή απελευθερωμένων και θαρραλέων γυναικών που αποτελούν πηγή έμπνευσης και προτείνει ένα πρόγραμμα που αποκρυπτογραφεί τους αγώνες τους, σπάει τα ταμπού και αναδεικνύει τα χαρίσματά τους.

Ντοκιμαντέρ 
Κυριακή 7 Μαρτίου στις 22:00*


Επιστροφή σε εξήντα χρόνια γαλλικής ροκ γένους θηλυκού.
Vanessa Paradis, Françoise Hardy, Brigitte Fontaine, Charlotte Gainsbourg… η ταινία αυτή δίνει το λόγο σε δέκα εμβληματικές Γαλλίδες ροκ καλλιτέχνιδες από τη δεκαετία του ’60 έως σήμερα.

Ντοκιμαντέρ 
Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 13:30*

Συνάντηση με αφοσιωμένες καλλιτέχνιδες.
Συνειδητοποιώντας τη θέση των γυναικών, τη θηλυκότητα, τον φεμινισμό… βυθιζόμαστε στον κόσμο των Francofolies de la Rochelle, παρέα με τις Véronique Sanson, Jane Birkin, Charlotte Gainsbourg… Καθώς και με εκείνες που ενεργούν αθόρυβα.

Ντοκιμαντέρ 
Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 22:00*

Σκιαγράφηση θαρραλέων γυναικών.
Είναι μεταξύ 20 και 65 ετών και εργάζονται ως καθαρίστριες. Χωρίς περιστροφές, μιλούν για τους λόγους της επιλογής τους, την αγωνία της πρώτης φοράς, την έλλειψη αναγνώρισης, την εργασιακή αβεβαιότητα…

Κινηματογράφος 
Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 19:30*

Η παγίδα της σεξουαλικής παρενόχλησης στη δουλειά.
Η Καρίν μόλις προσλήφθηκε στη νέα της δουλειά. Καλοκάγαθος στην αρχή ο εργοδότης της αποδεικνύεται χειραγωγός σιγά σιγά, καταλαμβάνοντας την επαγγελματικής της ζωή, την οικογενειακή της ιδιωτικότητα και σύντομα και την ακεραιότητα του σώματός της. 

Αποκλειστικά στην εφαρμογή και στο tv5mondeplus.com
Ακόμη περισσότερα θεματικά προγράμματα, κατά παραγγελία και 100% δωρεάν.

Η ζωή μίας λαμπρής φοιτήτριας, επιτυχημένης blogger κατά τον ελεύθερό της χρόνο. 

Για να ενημερωθούν τα κορίτσια, να εμπλακούν τα αγόρια και να ταρακουνηθεί η κοινωνία. 


Ειδικό αφιέρωμα υπέρ του αγώνα κατά της βίας σε γυναίκες.

Αλληλένδετα πεπρωμένα τριών γυναικών εξουσίας στην πολιτική αρένα.


ΓΙΑ ΤΟ TV5MONDE
Από αγάπη για τον πολιτισμό (με υπότιτλους).
Βραβευμένες ταινίες και κλασικός κινηματογράφος, πρωτότυπες σειρές, τέχνη του ευ ζην και της γαλλικής τεχνογνωσίας (γαστρονομία, μόδα, ταξίδι), ντοκιμαντέρ (ιστορία, πολιτισμός, ανακάλυψη), ψυχαγωγία (τηλεοπτικά παιχνίδια και μαγκαζίνο, μουσική) και διεθνείς ειδήσεις.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds