Δήμος Κηφισιάς

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (12/3)

By  | 

Σε μία περίοδο που η προσφορά αίματος έχει μειωθεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος καλούν τους πολίτες και τους αιμοδότες να «χαρίσουν» ζωή.
Η εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί από το ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το Λαϊκό Νοσοκομείο, για τη Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρες 9.00-13.30, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου& Μυρσίνης).
Όπως μας ενημερώνει η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Κατερίνα Καραλή, η αιμοδοσία θα διεξαχθεί με την αυστηρή τήρηση των κανόνων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία και την ασφάλεια των αιμοδοτών από την εξάπλωση του κορονοϊου. Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν για καθορισμένο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2108012632

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds