ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

5η ψηφιακή ομιλία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου με θέμα: «Από την ενσυναίσθηση στην κοινωνική αλληλεγγύη» – Πέμπτη 25/02 – 19:00 μ.μ.

By  | 

Θα μπορούσε η ενσυναίσθηση να γίνει η γέφυρα που θα ενώσει προσωπικές και συλλογικές πρωτοβουλίες κερδίζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη;

Μέσα από το ψηφιακό βήμα του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης, μία σειρά ομιλιών που κατάφεραν να ευαισθητοποιήσουν το μοίρασμα ιδεών και δράσεων στον πραγματικό κοινωνικό χώρο, δίνουν τη σκυτάλη στην 5η ψηφιακή ομιλία που εμπνέεται από τη στιγμή που το βλέμμα μπορεί να αλλάξει τη ματιά μας απέναντι στα πράγματα και να γίνει η συνειδητή επιλογή να μοιραστούμε τη δύναμή μας με ακόμη περισσότερους, για ακόμα περισσότερους.

Την Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 19:00μμ. οι κεντρικοί ομιλητές Χρήστος Αλεφάντης – διευθυντής σύνταξης περιοδικού δρόμου «Σχεδία», Λευτέρης Λαζάρου – σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Βαρούλκο, Πέννυ Μπαλτατζή – Τραγουδοποιός και Γιάννης Στάνκογλου – ηθοποιός συνομιλούν για την ενσυναίσθηση στη δική τους ζωή που έγινε κοινωνική αλληλεγγύη στη ζωή των άλλων.

Η ψηφιακή ομιλία θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Ιστοσελίδα του Δήμου Πεντέλης και το κανάλι του Δήμου Πεντέλης στο YouTube.

Για όποιον επιθυμεί να έχει τη δυνατότητα παρέμβασης κατά τη διάρκεια της συζήτησης, παρακαλούμε εγγραφείτε προκειμένου να σας αποσταλεί σύνδεσμος της πλατφόρμας Webex εδώ:

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds