ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Προσφορά ρούχων στις Φυλακές Ελεώνα από την Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

By  | 

Ρούχα από την Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παραδόθηκαν στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα- Θήβας από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Η Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, όπως και το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποσκοπεί στην κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και απειλούνται ή βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας. Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου γίνεται η διάθεση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη ατομικής υγιεινής κ.λπ.) και μέσω της Κοινωνικής Ιματιοθήκης η διάθεση ειδών ιματισμού και υπόδησης. Τις επόμενες ημέρες σχεδιάζεται αντίστοιχη δράση για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Η Κοινωνική μας Ιματιοθήκη, όπως και το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο λειτουργεί χάρη στο περίσσευμα προσφοράς των συμπολιτών μας. Από τη στιγμή, που μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων της πόλης, δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και σε άλλες δομές, όπως τα σωφρονιστικά καταστήματα. Για αυτό θα ήθελα να συγχαρώ τις κοινωνικές μας δομές και να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους εθελοντές μας για το έργο που επιτελούν».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds