Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ RAPID TESTS ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες τα Βόρεια Προάστια δεν εμπόδισε τη διεξαγωγή δωρεάν rapid tests, στο Δήμο μας. Mετά από απόφαση της Διοίκησης του Δήμου και  με τη σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Ιατρικού Συμβουλίου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκαν rapid tests,  το Σάββατο 20/2, στη περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών Κηφισιάς. Ως ειδική ομάδα προσκλήθηκαν ιερείς, ψάλτες και επίτροποι, των Ναών του Δήμου μας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στα 222 rapid tests που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν 3 θετικά κρούσματα. Όλοι οι πολίτες, ενημερώθηκαν αμέσως, με sms. 

Η δράση ήταν στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Αντιδήμαρχος Προσωπικού – Οικονομικών, Εποπτείας Μέτρων κατά του κορονοϊού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ευάγγελος Αυλήτης επόπτευσαν τη διαδικασία  και συζήτησαν με πολίτες και στελέχη του ΕΟΔΥ.

Τα Rapid–Tests θα συνεχιστούν  στον Δήμο μας καθώς προγραμματίζεται μαζική διεξαγωγή tests, σε κεντρική πλατεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Ο  Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε τον Δήμο μας, τους υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού που συμμετείχαν στην οργάνωση της δράσης και τη Δημοτική Αστυνομία για τη συνδρομή της.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds