Δήμος Κηφισιάς

Συμμετοχικός Προϋπολογισμούς 2020: Επισκευή επικίνδυνων σημείων σε πεζοδρόμια στην Κάτω Κηφισιά

By  | 

Ο Δήμος Κηφισιάς προχωρά στην υλοποίηση έργων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού 2020, έργων που έχουν προτείνει οι πολίτες μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας κι Εκάλης.
Οι φωτογραφίες είναι από τις σημειακές παρεμβάσεις αποκατάστασης επικίνδυνων σημείων σε πεζοδρόμια που πραγματοποιήθηκαν επί της οδού Δηληγιάννη και επί της οδού Τατοίου (από τον Ιερό Νάο Αγίου Γεωργίου έως την Όθωνος, απόσταση ενός χιλιομέτρου) και προέρχονται από τις προτάσεις του Συνοικιακού Συμβουλίου της Κάτω Κηφισιάς.
Τα τεχνικά συνεργεία μεταξύ άλλων τοποθέτησαν νέες πλάκες απομακρύνοντας τις επικίνδυνες, προχώρησαν σε αποκαταστάσεις κρασπέδων (όπου κρίθηκε απαραίτητο), ενώ πραγματοποίησαν εργασίες για την προστασία των δέντρων και τη βελτίωση της βατότητας του πεζοδρομίου.
Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός ξεκίνησε στον Δήμο Κηφισιάς το 2016, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου. Μέσα από συναντήσεις με τους πολίτες σε επίπεδο συνοικίας, η Δημοτική Αρχή καταγράφει τα προβλήματα των πολιτών και συγκεντρώνει τις προτάσεις τους δίνοντας τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.
Υπεύθυνος για τη συγκέντρωση των αιτημάτων των πολιτών μέσω των Συνοικιακών Συνελεύσεων είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικήτας Κόκκαλης ενώ την ευθύνη υλοποίησης των έργων έχει ο Αντιδήμαρχος Αλέξιος Μακρής.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds