Γειτονικοί Δήμοι

Συνεχείς και εκτεταμένες διανοίξεις δασικών-αγροτικών οδών και καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Διονύσου

By  | 

Σε εξέλιξη βρίσκονται δεκάδες  διανοίξεις δασικών και αγροτικών οδών και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Διονύσου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου, προκειμένου αυτοί να είναι προσπελάσιμοι από τα Πυροσβεστικά Οχήματα, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο. Παράλληλα, πραγματοποιούνται συνεχώς καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων και κλαδέματα σε διάφορα σημεία, με προσωπικό και μηχάνημα τύπου Ram του Δήμου Διονύσου.

Διάνοιξη δρόμων

Οι διανοίξεις πραγματοποιούνται για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη κλίμακα, μετά από αρκετά χρόνια, με εντολή του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη και επίβλεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας Θανάση Κρητικού.

Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κρητικός «Οι διανοίξεις πραγματοποιούνται χάρη στην πολύ στενή συνεργασία του Δήμου Διονύσου με το Δασονομείο Αγίου Στεφάνου και το Δασαρχείο Πεντέλης. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και πρέπει να το τονίσουμε. Θα ήθελα και εκ μέρους του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη να ευχαριστήσω το Δασονόμο κ.Κωνσταντίνο Μούγιο για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπαλλήλους Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και βέβαια σε όλους τους εθελοντές μας και από τα 5 Κλιμάκια, που στηρίζουν με απαράμιλλη εργατικότητα και ανιδιοτέλεια τις δράσεις μας. Τέλος να διαβεβαιώσω ότι οι διανοίξεις και οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα, σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες εξάπλωσης μιας πυρκαγιάς σε περίπτωση που αυτή εκδηλωθεί».

Διάνοιξη δρόμων

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds