Δήμος Κηφισιάς

ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

By  | 

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου παρακολουθήσαμε στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την θεατρική παράσταση »Το Καρέ του Έρωτα».

Ένα έργο γραμμένο από τον Κ. Πρετεντέρη σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια του Γιώργου Φρατζεσκάκη. Τα σκηνικά είναι του Alphonso Thiaby THIABY ενώ τα κοστούμια επιμελήθηκαν ο Γιώργος Φρατζεσκάκης και η Κυριακή Γάσπαρη.
Πρωταγωνιστούν: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΑΣΠΑΡΗ Φιλική συμμετοχή: ΝΕΛΛΗ ΓΚΙΝΗ

ΤΟ ΚΑΡΕ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Εξαιρετικές οι ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, που είναι καταξιωμένοι στον χώρο. Χάρισαν άφθονο γέλιο στους θεατές με τις ατάκες και το παίξιμο τους. Μοναδική η ερμηνεία του Μάκη Πατέλη, που πήρε στα χέρια του τον ρόλο, τον έκανε δικό του και τον απογείωσε.

ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds