Περιφέρεια Β.Αττικης

Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 7 Φεβρουαρίου οι εργασίες τοποθέτησης έτοιμου χλοοτάπητα με υπόγειο αυτόματο αρδευτικό δίκτυο στην κεντρική νησίδα της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού

By  | 

Γ. Πατούλης: «Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών της Αττικής, για ένα ανθρώπινο και πολιτισμένο περιβάλλον»

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου οι εργασίες τοποθέτησης έτοιμου χλοοτάπητα με υπόγειο αυτόματο αρδευτικό δίκτυο στην κεντρική νησίδα της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Ψυχικού.

Η τοποθέτηση του χλοοτάπητα παράλληλα με την σημαντική αύξηση του πλάτους της νησίδας δημιουργούν ένα σημαντικό χώρο πρασίνου, ο οποίος εξωραΐζει την εικόνα του οδικού άξονα, αλλά και ταυτόχρονα συμβάλλει σημαντικά στο μικροκλίμα της περιοχής.

Το σημείο θα φυτευτεί περιμετρικά με εποχιακά ανθόφυτα την άνοιξη, ώστε η εικόνα να βελτιωθεί περαιτέρω.

Η Περιφέρεια Αττικής συντηρεί και εξωραΐζει την εικόνα των κεντρικών νησίδων, οι οποίες διατρέχουν τους μεγαλύτερους οδικούς άξονες της Αθήνας, οι οποίοι εμπίπτουν στην αρμοδιότητας της.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: 

«Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών της Αττικής, για ένα ανθρώπινο και πολιτισμένο περιβάλλον.Βασική προτεραιότητά μας, το ασφαλές οδικό δίκτυο και η περιβαλλοντική αναβάθμιση κεντρικών σημείων και οδικών αξόνων».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds